Etter å ha gjort stor suksess i Norge og resten av Europa, blir Madcon stadig mer populære i USA.

Den norske rapduoen er inne på 85. plass på Billboard Hot 100 med «Beggin», og har steget ti plasser siden de debuterte på en 95. plass forrige uke. Billbord Hot 100 regnes som verdens viktigste hitliste, og måler radioavspilling og salg på det amerikanske markedet.

Tror på fortsatt stigning

Madcons manager Peter Peters, som for tiden er hjemme i Norge og jobber med X-Factor, tror rapduoen kommer til å fortsette å stige på de amerikanske hitlistene.

— Slik vi ser det er det fremdeles early days for «Beggin» der borte. V har bare fokusert på vestkysten og Florida, og der har vi fått fotfeste. Det viser jo denne plasseringen Vi har fått massiv radiospilling i L.A., hvor toneangivende stasjoner som Kiss FM og Power 106 virkelig har kastet seg på, sier en godt fornøyd Peters til Faro Journalen.

Skal spille for 100.000 mennesker

Madcon jobber nå aktivt for å gjøre seg bemerket på det amerikanske markedet. Peter Peters forteller at de har snakket med radiostasjoner i flere byer i USA, og blitt kjent med plateselskapet. Rapduoen har blitt booket til et gigantisk arrangement.

— Nå skal vi spille på Wango Tango, et slags VG-lista Topp 20 i Los Angeles. Med plass til 80-100.000 mennesker, og ifølge selskapet vårt, Universal Republic, er all presse som betyr noe på plass der, sier Peters.