Jonas Alaska skal åpne for den svenske låtskriveren Melissa Horn på rundt 20 konserter i Sverige og Danmark i år. Det bekrefter Alaska til Fædrelandsvennen.

— Det er veldig kult, spesielt siden det er hun som har tatt initiativ til dette. Jeg traff henne på et juleshow på DR og ble sittende å prate en del med henne. Hun var utrolig hyggelig og jeg fikk veldig sans for henne etter å ha hørt henne på det showet. Låtene hennes er genuine og ektefølte. Hun er en sånn type artist som jeg liker, sier han.

— Hva kan dette bety for deg, tror du?

— Jeg håper absolutt det kan åpne noen dører. Hun har et stort publikum, og jeg tror min musikk kan appellere til hennes fans, sier Alaska.

Melissa Horn Foto: Poppe, Cornelius

Melissa Horn, som står bak låter som "Lät du henne komma närmre" og "Under löven", skriver dette på sin offisielle Facebookside:— Jag är så jäkla glad för det. Jag träffade Jonas i Köpenhamn i julas när vi medverkade i samma teveprogram. Han är från Norge och sjunger på engelska. Jag kan ibland tycka att det tar tid att ta in texter på engelska men han sjöng med ett så rakt och berörande tilltal att jag var fast från första raden. Sedan dess har jag lyssnat på hans låt "October" så många gånger att det skulle skrämma honom om han visste.