Det er ikke så ofte jeg får noe særlig ut av å spille en ny versjon av et spill som stort sett bare er det samme spillet til en ny konsoll. Men i og med at det fremdeles er litt stas med den nye Xbox 360-en, tenkte jeg at jeg skulle prøve likevel.

Hva er det med Burnout egentlig? Selv om jeg spilte versjonen som kom i høst nesten til laseren svidde hull i disken, var jeg hekta nok en gang allerede fra første sving. Ikke bare på grunn av den fantastiske HD-grafikken, men også på grunn av prestasjonssystemet på 360. Her har man satset på kvantitet og at du skal spille lenge og mye. Eller hva sier du til prestasjonen å mose motstanderne 1000 ganger ut av banen? Det kan jeg love deg tar en stund å oppnå.

Bortsett fra at prestasjonene dine registreres på via Xbox Live, er det ikke så mye nytt med Burnout Revenge i forhold til de andre versjonene. Du kan fremdeles velge mellom en rekke forskjellig løpsvarianter eller om du vil prøve deg på å få gullmedalje i grisekjøring ved å knuse flest mulig andre biler i trafikkerte veikryss. Begge deler er ustyrtelig morsomt, og det går unna i helt vanvittige hastigheter. Har du en 360 er dette et must. TORE SAND

The Outfit

Utgiver: THQ

Sjanger: Krigsactionstrategi

Alder: 18+

Plattformer: Xbox 360, Xbox (tidligere anmeldt), PS 2