KRISTIANSAND: Daglig leder for Quartfestivalen, Daniel Nordgård og bookingansvarlig, Jørgen Skauge ønsker å se Rage Against The Machine trekke festivalglade mennesker i hopetall til Odderøya neste år.

LES OGSÅ: Radiohead og Rage Quart-aktuelle

Får Nordgård og Skauge flere av ønskene sine oppfylt kan også britiske Radiohead være på vei for å dra lasset. Bandet er aktuelle med albumet "In Rainbows" , som nylig ble lansert på internett til valgfri pris. Bandet har de siste årene ikke gjort annet enn å høste superlativer fra både presse og fans.

Ønsker du å se dem spille på Quart?

Både Rage og Radiohead legger ut på turné og er dermed i "nærheten" av Norge og Kristiansand den første uka i juli neste år. Ingen av bandene skal være aktuelle for Hovefestivalen.

Rage Against the Machine spilte på Quartfestivalen i 1997. I 2005 kom tre av bandmedlemmene tilbake som en del av Audioslave med Chris Cornell som frontmann og vokalist.

Nå kan bandet være på vei tilbake igjen, med bagasjen full av politisk rock og heftige riff.

Men hvem ønsker du å se på Quart neste sommer? På Quarts sine hjemmesider ønsker festivalgjengere seg både Okkervil River, Tokio Hotel, Green Day, Within Temptation, The Brian Jonestown Massacre og Neil Young. For å nevne noen.

Hvilke artister drømmer du om skal innta sydspissen av Kristiansand neste sommer? Hvem skal være headlinere og hvem skal fylle opp festivalprogrammet for øvrig? Skriv inn dine ønsker nederst i saken!

FEIST: Kanadiske Leslie Feist er på ønskelisten til flere. Ønsker du å se

henne stagedive på Quart?