OSLO: Det sikrer bandet spilling av låta "Click" hver dag, intervju og masse omtale på P3s daglige Urørt-program på radio.

— Det kunne ikke passet bedre. Vi reiser på en mini-turné akkurat nå, og skal spille på Hard Rock Café denne uka. Jeg tror det kan bety veldig mye å få så mye omtale akkurat nå. Vi er et lite band, og har ikke råd til store annonser i tabloidavisen, sier Dagfinn Bjelland til fvn.no.

Bandets musikkvideo "Kill Your Idol", går for tiden i rotasjon på NRK2 Svisj. I tillegg er bandet spilt over 30 ganger på NRK P3. — Flere ganger treffer jeg på folk i Oslo som har hørt om oss. Det er veldig moro, sier Bjelland.

Etter planen skulle Inchi sluppet nytt album førstkommende onsdag, men teknisk trøbbel rundt cover-trykking og andre forsinkelser, gjør at ny plate ikke kommer i butikkene før 20. juni. Albumet er i første omgang trykket opp i 1000 eksemplarer.

— Det er i god Inchi-tradisjon å komme med plate litt for sent, humrer Bjelland.

Sist gang Bjelland & co. gav ut nytt album, oppstod det også forsinkeler, og bandet måtte da legge ut på turné uten plata i sekken.