Hva føler du nå, Aleksander With?

– Føler meg utrolig bra! Fikk en del gode nyheter i dag: At jeg ligger på førsteplass på den største musikkanalen på TV i Japan, og har førsteplassen på radio for tredje uken på rad. Og «The other side» ble kåret til verdens beste låt denne måneden.

Hvordan er det egentlig å bli «Big in Japan»?

– For å si det sånn: Der nede løper det livvakter med dress og propp i øret ved siden av bilen man kjører. Det er fans over alt. Og de vet hvor jeg er, uansett hvor. Uansett hvilken by jeg var i, ventet de på meg! Jeg hadde 80 intervjuer, så jeg har nok nådd ut til et titall millioner i løpet av turen. Det blir en klisjé å si at det var ville tilstander i Japan, men det var det faktisk. Litt for mye å ta inn på en gang. Har overlatt det til dem som jobber med å ta seg av dette for meg, å ta det inn over seg for meg.

Hva har vært din største opplevelse der nede?

— Det var jo noen å ta av. Tror det må bli da sangen min ble kåret til verdens beste poplåt, foran Rhianna og hele gjengen. Samtidig var det veldig moro å ha minikonsert på verdens største platebutikk, Tower Records i Tokyo.

Du skal jo tilbake til høsten, gleder du deg?

– Tror det blir helt fantastisk! Skal ha konsert i tre forskjellige byer, blant annet på Billboard Live. Det er store navn som har spilt der før, som har vært på Billboardlista. Har vært og sett på hallen vi skal spille i og den var helt nydelig.

Tittelen på platen din er «Coming home». Hvordan føles spranget fra Japan til Tautra?

– Tok meg i å le litt av meg selv da jeg var inne på «myspace» siden og så på turnélista. Måtte le, det er jo litt av en kontrast mellom konsertene. Men det er det som gjør det gøy. Og på Tautra kommer mange gamle kjente fra tenkormiljøet, så det blir hyggelig.

Så du er ikke sliten?

– Dødssliten! Men det er sånn som med fotball: man blir sliten fysisk, men det er så artig at man ikke tenker over det.

Og ellers?

– Så er jeg i studio nå, og jobber med min andre plate. Det virker veldig lovende, og jeg gleder meg veldig til å fortsette med det.