GRIMSTAD: Lukas Kasha er elsket av anmeldere landet over, og Dagbladet roste dem opp i skyene etter releasekonserten for plata "Animated people’s republic" på Blå for kort tid siden. "Da Lukas Kasha ble konge" lød overskriften den gang, og det er ikke første gang superlativene har haglet over undergrunnsfenomenet fra hovedstaden.

— Bandet frontet i forkant av albumrelease singelen ”Love abuse” og det gjorde susen. Har du ikke hørt låta på radioen er det enten fordi du ikke eier en radio, eller fordi du er døv. En skulle tro at man ble drittlei både bandet og låta, men i stedet vil man bare ha mer, skriver Skralfestival i en pressemelding.

Nok et nytt navn til sommerens festival er Ribozyme , som ifølge festivalledelsen både er hard og deilig beintøff rock. Trioen har per dags dato både rukket å spille inn en kritikerrost plate, gjennomført over 100 konserter og høstet masse skryt for liveopptredenene.

Bergensbandet Kakkmaddafakka , som spiller energisk gladmusikk og jenterockerne i Jane Helen fra Oslo er også klare for Skral i sommer.

Festivalen går av stabelen 12. til 14. juli. Se mer på www.skralfestival.net.