OSLO: Salsa stod på programmet for de danseglade kjendisene. Og etter at Dag Otto Lauritzen og Gyda Svela-Thorsen hadde vrikket seg gjennom sin salsa, fikk de gode tilbakemeldinger fra dommerne.

— Du har blitt en utrolig god partner. Selv om jeg synes du kanskje ble litt passiv. Men rumpa og hoftene, my god, utbrøt Christer Tornell.

Også Tor Fløysvik var godt fornøyd.

— Jeg synes du blir litt stiv i overkroppen. Men, for all del, jeg likte dette godt jeg, bemerket Fløysvik, før Lauritzen tok ordet.

— Jeg har lyst til å utfordre Tor i sykling. Jeg har nemlig hørt rykter om at han er god til å sykle, fortalte Grimstad-mannen.

Fløysvik tok i mot utfordringen, men krevde både alders -og vektrabatt.

Thor Hushovd hadde også tatt turen til studio for å heie frem sin gode kamerat. Og da han fikk spørsmål om hva han tenkte da Lauritzen fortalte at han skulle være med i danseprogrammet, dro han på smilebåndet.

— Jeg har sett han på dansegulvet, og tenkte, jøssenavn, skal han være med på det.

En som derimot ikke får være med i neste ukes program er Mari Maurstad. Det var hun som fikk færrest stemmer fra seerne i kveld, og må dermed finne seg i å se neste ukes krumspring på dansegulvet fra tv-stolen.