På tidlig nittitall var det Juliette Lewis som var Brads kjæreste. Ville Juliette gjorde Brad mer bohemaktig i klesstilen, i stil med henne.Noen år senere ble Brad rene speilbildet av Gwyneth Paltrow, ikke bare i klesveien og på håret, der han anla samme midtskill: Han imiterte også hennes dårlige kroppsholdning, og sto og hang på premierefestene.

Giftermålet med Jennifer Aniston, som var neste kvinne ut på 2000-tallet, medførte atter et nytt image for Pitt, og frisøren ga dem til og med samme lyse striper i håret.

Nå som han har dannet familie med mørke Angelina Jolie, har han farget håret svart og har tatt etter henne i klesveien; han er blitt mye straitere og bruker de samme fargene. Også interessemessig hermer han: Hun har flysertifikat, det tok han også. Hun er opptatt av verdensfreden, og vips er også Brad det.

— Det må være noe vesentlig i hans oppfatning av seg selv som mangler. Han absorberer noe fra kjæresten som hans egen identitet ikke har utviklet. Det er ikke nødvendigvis noe negativt, hvis det han tar til seg er utviklende for ham, sier psykoterapeut Candice Slobin til TMZ. (©NTB)