— Det frustrerer meg virkelig, for jeg vil ikke at folk som ser mitt fjernsynsprogram eller leser boken min tror at jeg synes at spiseforstyrrelser er greit eller at jeg ikke skulle gjøre noe med det, om det så var at jeg var syk, sier hun ifølge «Today Show».Paris Hiltons tidligere bestevenninne ble superkjendis etter «Simple Life»-serien. Der var hun atskillig rundere, men selv forklarer Richie det slik:

— Jeg har alltid vært tynn. Jeg er veldig kort også, sier Richie, som mener at hun gikk opp i vekt da hun kom ut fra narkotikaavvenning. Etter det har vektkurven snudd og nå fortsetter hun å gå ned i vekt fordi hun har så mye å gjøre, er hennes forklaring.

De siste ryktene i USA er ifølge Expressen at det akselererende vekttapet skyldes bruddet med kjæresten Adam «DJ AM» Goldstein. Forrige rykte som involverte Goldstein var at Nicoles avmagring skyldtes at hun forsøkte å hjelpe ham til å gå ned i vekt - noe han lyktes med, fra 147 til 77 kilo.

Hvorfor ryktene er så seiglivede, har Nicole Richie ingen anelse om:

— Jeg spiser sunt og har det veldig bra, men tror at det finnes mennesker der ute som ikke vil se meg lykkelig men som alltid kommer til å prøve å holde meg tilbake. Mye kan sies om meg, men jeg har alltid vært ærlig og ville ikke løyet og sagt at jeg ikke hadde problemer dersom jeg hadde det. (©NTB)