Vil du vinne AirPods? Bli med i vår nye musikkvideo!

Går du med en drøm om å danse i en musikkvideo? Nå har du sjansen! Lag en dans til vår nye koronasang og bli med i trekningen av Apple AirPods.

– Veldig mange sitter på hjemmeskole eller hjemmekontor og kjeder seg. Dette er en ypperlig mulighet til å få beveget kroppen og trimmet litt, sier Joachim «Sowdiak» Stensland.

Trykk på bildet i toppen for å høre den nye «Markens i kveld - koronaversjon».

Nylig ga rapperen fra Kristiansand, i sammen med Fædrelandsvennen, ut en ny versjon av sangen «Markens i kveld». Nå ønsker vi å ha deg med i musikkvideoen som skal lages.

– Jeg er lei av karantene og lockdown, så vi må finne på noe gøy. Film deg selv med mobilen eller et kamera og lag noen kule moves, oppfordrer Stensland.

Du kan enten lage en dans til hele sangen, eller bare deler av den. Det bestemmer du. Send inn din video til: konkurranse@fvn.no eller som melding på Facebook og Instagram.

Ønsker flere bidrag

Det har allerede vært mulig å sende inn bidrag en stund, og vi har fått inn mange fine filmer. Vi har fortsatt masse plass til flere videoer i musikkvideoen, så fortsett å sende inn filmer helt til fristen 8. februar!

Her er en del av de innsendte bidrag. Foto: Privat

Film gjerne med mobilen i liggende format, men høyde går også bra!

Hvis du sender inn, og vi bruker ditt klipp, er du med i trekningen av Apple Airpods til en verdi av 1.500 kroner! Vi deler ut Airpods til tre innsendere.

  • Sangen er også ute på Spotify og andre streamingtjenester. Hør den her:

Gammel klassiker

«Markens i kveld» er en remix av Kristiansand sin nasjonalsang «Æ ser dæ på Markens i kveld» som Øyvind Smestad skrev på 1960-tallet.

– Nå som vi ikke kan treffe venner eller spille konserter, er det deilig å lufte ut litt frustrasjon gjennom denne sangen. Teksten handler om det vi har i vente - vaksine, varmere tider og en tid hvor vi igjen kan møtes og klemme hverandre på Markens, avslutter Joachim «Sowdiak» Stensland.

  • Her kan du se flere videoer med Sowdiak - blant annet den første utgaven av «Markens i kveld» som Sowdiak ga ut i april i fjor.

Du kan også scanne denne koden for å finne all informasjon du trenger!