Klokken 22.00 , Charlies Bar

Konsert med countrybandet Mhoo.

Sjekk ut Mhoo på Myspace

Klokken 22.00 , Midnight Cafe

Konsert med Kjetil Grande og Spellemann-nominerte The Crank Brothers.

Sjekk ut The Crank Brothers på Myspace

Klokken 21.30 , Charlies Bar

Releasekonsert for AgaiaGanzâ

Sjekk ut AgaiaGanzâ på Myspace

Klokken 16.15 , Charlies Bar

Captain Radio Og Mayflower Madame

Sjekk ut Mayflower Madame på Myspace

Sjekk ut Captain Radio på Myspace

Klokken 18, Kristiansand domkirke

Støttekonsert for ofrene på Haiti. Skuespillere og artister fra Spelemann på taket på Agder teater, under ledelse av Per Elias Drabløs, spiller musikk fra kjente musikaler.

Les mer om konserten på Facebook

Klokken 23.00 , Hjørnet

Konsert med Shining.

Shining er et norsk band som spiller en miks av jazz og metall. Bandet ble startet i 1999, og har vunnet alarmprisen to ganger (i 2006 og 2007). Bandets nyeste album, Blackjazz, som ble sluppet 18. januar i år, har fått mange gode anmeldelser. Aftenposten kaller Blackjazz lekkert og nådeløst, og gir albumet terningkast seks, mens Dagbladet og VG gir albumet henholdsvis fem øyne på terningen. Fædrelandsvennens anmelder, Rune Slyngstad, var derimot ikke fult så positiv. Han ga Blackjazz en toer på terningen og kalte albumet for grensesprengende søppel. Du kan lese hele anmeldelsen hans her.

Det som i hvert fall er helt sikkert er at Shining er et hardtslående band, og konsertarrangøren TrashPop omtaler bandet på følgende måte på spillball.com:

— “Et studium i Koordinert Whiplash” skrev The New York Times i oktober i fjor, etter en av Shinings hamrende konserter på Manhattan. Det var helt tydelig de ikke snakket om den old-school hårflagrende eraen av heavy metal-band fra 90-åra, men heller de parallelle ryggmargskadene man opplever etter å ha blitt påkjørt bakfra av en diger trailer. Dette er Shining, jazz-gjeng som er hoppet over til skummelmetal, og så hardt at selv planeten vår holder på å ramle ut av kretsløp. Kom hvis du tør.

Sjekk ut Shining på Myspace

Kilder: spillball.com / samsen.com / krslive.no / facebook.com