Hver ettermiddag kommer det aktører fra Duplex-gjengen til Bendiksbukta. Honoraret de tar er svinaktig høyt, og det svir på pungen til Quartfestivalen. I går viste gitaristen pungen sin.

Det skjedde på avslutningslåten som de dedikerte til kongen og fedrelandet. I den andre enden av konserten takket Black Debbath for at de fikk åpne denne aller siste Quartfestivalen i historien, og sendte samtidig en hilsen til Toffen, som de mente hadde dumpet kloakk i sjøen ved Kristiansand.

Black Debbath spilte musikk også. De kan noen av de feteste Black Sabbath-riffene, og spilte til tider både tight og fett under det 50 minutter lange showet. Underholdningsverdien var til tider høy. Ikke minst da de spilte låter fra sitt kommende album, som er en hyllest til kvinnen. De mener svenske damer er best, og har kalt en av sangene sine for «Jag är din pojkvenn, yeah».

Etter det fikk vi Black Debbaths orgasmekurs ledet av orgasmespesialist Lars Lønning. Det var også morsomt da de sang «Sov Lille Trønder».

Så kom strippingen til slutt. Morsomt eller dumt? Kanskje litt begge deler. Men så veldig mye å vise fram hadde ikke Aslag Guttormsgaard...