I tråd med dagens mediaskapte trusselbilde, er terroristene nok en gang til tilbake, og det blir opp til deg å ta knekken på dem. Mens det nylig lanserte Army of Two angrep terrorproblemet med over toppen harryvinkling, prøver Vegas 2, som forgjengeren å gå litt mer realistisk til verks.

Tom Clancys programvarehus feirer tiårsjubileum i år, og det er tydelig at gjengen begynner å få draget på det de driver med. De har stadig forbedret alle aspekter ved spillene sine, og det er i det hele tatt lite å klage på her. Du spiller sjefen for et lite spesialstyrketeam som blir kalt ut for å ta seg av terrorister som planlegger onde greier i Las Vegas. Du må hele tiden vurdere hva som er taktisk mest lurt å gjøre for lagkameratene dine, og kommandere dem til å kaste granater, velge seg ut mål og så videre. Hvis du løper for fort av gårde blir du riktig nok av og til stående å lure litt på hvor det blir av dem, men det er vel egentlig bare bra at de er litt forsiktige av seg.

Alt fra kontroll til fiender funker som en kule (eller snarere et utall magasiner), selv om det kanskje til tider ikke akkurat føles som om du er i Las Vegas. Det blir litt i overkant mye bakrom med ventilasjonssystemer, men tross alt, du er ikke her for å se på omgivelsene. Og du kommer uansett til å skyte dem i filler, så ta ladegrep, dra på deg kevlarstæsjet og brøl "GO, GO, GO!”. Liker du taktisk action, liker du dette. Online og offline.

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

Xbox 360

Utgiver: Ubisoft

Genre: Førstepersons taktisk action

Plattformer: 360, PS3, PC

PEGI: 16+