— I fjor var halve Tyskland på plass på Revolver for å sjekke ut artistene vi hadde på scenen, og da må jeg innrømme jeg ble satt litt ut. Jeg hadde ikke trodd at for eksempel Der Spiegel skulle få greie på vårt lille opplegg, sier Sørf-sjef Kjetil Nordhus. Det er tredje året på rad Sørf arrangerer sin egen sørlands-showcase på Revolver i forbindelse med Bylarm. Her presenterer de artister fra landsdelen som ikke er på det ordinære Bylarm-programmet, og i år skjer det lørdag 16. februar.

Det er Mads With, SGROW og Erlend Ropstad som får sjansen til å vise seg fram. Sistnevnte har allerede spilt i nettopp Tyskland en rekke ganger tidligere, men denne gangen kan eventuelle utenlandske tilhørere ha litt vanskeligere for å forstå tekstene.

Ropstads ferske, sørlandsk-språklige utgivelse "Hva om det ikke er sånn som du tror at det er" har fått toppkarakter i alt fra Dagens Næringsliv, til VG til Fædrelandsvennen. Foruten konserten på Bylarm, er Ropstad ute på en slippturne denne uka. Lørdag ettermiddag opptrer han for eksempel i foajeen på Kilden.

Mads With med bakgrunn fra musikkutdanningen på UiA er et annet håp som presenteres på Revolver. Han albumdebuterer i vår med ei plate som er produsert av tidligere Motorpsycho-trommeslager Håkon Gebhardt.

Det tredje trumfkortet er SGROW som er en elektronikaduo bestående av Vilde Nupen og Kristoffer Lislegaard. De gir i vår ut EP på Karmakosmetix Records.

— Vi mener dette er tre supre artister, og håper på fullt hus også i år. Revolver har vært fylt til randen begge de to første gangene, sier Nordhus.