— Etter det vi har hørt om Trashpop var det ikke vanskelig å bestemme seg for dette, sier avdelingsleder Chris Lauritsen ved Tollboden Burger Bordello. Utestedet tidligere kjent som Tollboden, gjenåpnet under nytt navn tidligere i år. Nå føyer de livemusikk til burgermenyen ved å slippe inn arrangørforeningen Trashpop.

Husløs

— Det har vært vanskelig å finne ny scene etter at Pir6 stengte, sier bookingsjef Pål Alvsaker i Trashpop. Den veletablerte foreningen har vært husløse siden sist vår, men nå har de funnet nytt hjem på Tollboden Burger Bordello. Der spiller Team Me 26. september. Shining 9. oktober og Emile Nicolas 25. oktober er to andre bookinger som er klare.

— Vi kommer snart med resten av programmet, sier Alvsaker.

Det skal ha vært Sørf-sjef Kjetil Nordhus som foreslo å bruke burgerrestauranten som scene.

Innsyn

— Han var her og spiste, og så nevnte han at han jo satt på det som kunne bli en av de kuleste livescenene i byen, sier Chris Lauritsen.

Når scenen er rigget vil lokalet ha plass til 200 konsertgjester.

— Jeg gleder meg til dette. Det eneste som blir forandret er at publikum nå kan kombinere konserten med et godt måltid, og det er også fint at scenen blir synlig for de som går forbi på gata, sier Alvsaker.