KRISTIANSAND: Det er nettspillselskapet Unibet som går ut med Tom Hugo Hermansen øverst på lista over deltakere som vil gå videre til finalen av Melodi Grand Prix under første delfinale i Steinkjer lørdag. Dette melder NTB torsdag.

— Tom Hugo stiller etter vår mening med første delfinales kvalitetsmessig beste låt. Den er fengende, med en oppbyggig som vi tror vil favne mange TV-seere på lørdag, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Foran Datarock

På plassene bak Tom Hugo rangerer de Julie Bergan og Datarock, og tror det er disse tre som vil bli med videre til finalen i Oslo spektrum lørdag 9. februar.

Onsdag kveld ble artistene til den første delfinalen lansert på NRK, og tv-seerne fikk en liten smakebit på låtene som skal konkurrere i Steinkjer. Tom Hugo fra Kristiansand deltar med låta "Det er du", en fengende poplåt og en av få låter artisten har laget med norsk tekst.

Om kjærlighet

Hermansen fortalte i går til Fædrelandsvennen at han mener "Det er du" er en litt atypisk Grand Prix-låt. En alvorlig låt om kjærlighet, noe som i seg selv er et tema kristiansanderen ikke skriver om så ofte.

— Den appellerer til de som vil ha en sang de kan høre mer på. Det viktigste for meg er å lage en låt som beveger folk, noe som når inn til dem. Det er ikke akkurat et nytt tema, men det er nok første gang jeg har skrevet rett fra levra på den måten, sier han.

Låta kan du høre på Wimp, Itunes eller Spotifyher.