— Veronica Maggio er en garantist for slitesterk popmusikk av høy kvalitet, og har evnen til å treffe publikum midt i hjertet. Det blir nok høy allsang-faktor på Groos med Maggio på scenen, sier daglig leder og bookingansvarlig for Skral, Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

Veronica Maggio går på scenen 12. juli.

Ny plate

Hennes nye album, «Den första är alltid gratis» kommer 6. mai. Singelen med samme navn er allerede ute.

Veronica Maggio fikk sitt store gjennombrudd i 2008 med albumet «Och vinnaren är…» Hit-låten “Måndagsbarn” toppet blant annet VG-lista samme året. Foreløpig har hun gitt ut fire album, og låter som “Jag kommer”, “Sergels torg” og nevnte “Måndagsbarn” har alle blitt populære.

Nylig farget artisten håret blått, i hyllest til en av favorittfilmene hennes.

- Hårfargen er min hyllest til «Eternal Sunshine of the Spotless Mind». Jeg elsker stemningen i den filmen - det er samme stemning som i tekstene mine, sier hun til avisen.

Filmen handler om et kjærestepar, spilt av Jim Carrey og Kate Winslet som slår opp. Da bestemmer Kate Winslet sin karakter, Clemetine, for å utslette hverandres minner om hverandre.

- «Den första är alltid gratis» handler om det som også «Måndagsbarn» og «Sergels Torg» handlet om: Å gjøre bedre valg. Jeg prøver å finne en ny og annerledes angrepsvinkel, et nytt ord. For meg har disse sangene ikke noe med hverandre å gjøre, sier Maggio: - Det finnes én million låter om kjærlighet, men alle trenger ikke være like, sier hun videre om sin nye plate til avisen.

Mark Ronson

Skral går av stabelen 12. og 13. juli på Groos i Grimstad. Det er også et eget klubbkonsept i sentrum nattestid.

Fra før er blant ander Mark Ronson, Of Monsters and Men, Ane Brun, Sonny Alven, Astrid S, Sondre Justad og Band of Gold annonsert til festivalen.

I fjor headlinet blant andre Mew og D'Angelo Skral.