— Når du har 300 stoler på et utested føler du deg av og til litt ensom med bare 80-90 stamgjester. Du får ikke de intime greiene du er ute etter. Det har gått bra, og vi har tjent litt penger. Men nå er vi i forhandlinger med en annen utleier om noen mindre lokaler å fortsette driften i, sier Rikard Klungland.

100 artister

Det var sist senhøst han og en gjeng medsammensvorne åpnet rockescene i lokalene til det som til da hadde hett Makrellen på Fiskebrygga. Det har ikke gått så aller verst, ifølge Klungland. Over 100 artister har opptrådt på Bennys BBQ og Rockhouse på de ni månedene.

— Den best besøkte konserten var med Heatseekers og hadde 250 solgte billetter, mens den dårligste hadde 44 besøkende, sier Klungland.

Naturlig

— De fikk ikke den intimiteten de var på jakt etter, og når det i tillegg blir litt vanskelig å drive butikk er det naturlig å avslutte, sier Roger Sande. Han er daglig leder i Mat & Uteliv AS som leide ut lokalene til Klungland & co.

— Lokalene er nå vinterstengt, men åpner igjen til sommeren under navnet Benny's, opplyser Sande.

Imens har Klungland blitt medstifter i det nye aksjeselskapet Onkel Aksel Drift AS som etter intensjonen skal være i gang med å servere mat og musikk i nye lokaler før jul.