Med bookingen av disse tre artistene er programmet for torsdag 10. og fredag 11. juli på årets Odderøya Live komplett.

The Hooters er satt opp til å spille torsdag 11. juli, samme dag som Morten Abel, Kim Larsen og Beth Hart. Det amerikanske bandet slo gjennom stort midt på åttitallet, og albumet het "Nervous Night". Herfra kom hitene "And We Danced", "Day by Day og "All you Zombies".

Oppfølgeren "One Way Home" fra 1987 hadde enda flere låter som ennå sitter i hjernebarken til alle dem som var i nærheten av et radioapparat dette året, slik at allsangfaktoren trolig blir høy i Bendiksbukta denne kvelden.

Kritikerroste

I tillegg til amerikanske åttitallshelter, har Odderøya Live booket de mer lokale heltene Tenderleaves og Egil Skram. Førstnevnte opptrer fredag 12. juli sammen med DumDum Boys, Eva & the Heartmaker, Big Bang og Lissie. Det er ikke mer enn et par uker siden duoen som består av Even Øygarden og Geir Kongshaug kom ut med sitt tredje album.

Det heter "Belle Epoque", og fikk i likhet med de foregående stående applaus fra en rekke anmeldere. Med seg på scenen har duoen som vanlig flere av Kristiansands aller dyktigste musikere.

Debutant

Litt ferskere er Egil Skram som spiller torsdag 11. juli, altså samme dag som The Hooters.

Kristiansanderen har lenge holdt på med musikk, men først de siste par årene har han fått profesjonell hjelp av Karmakosmetix Records. Skram bemerket seg med å lage lydsporet til NRK-serien "Hjem" som gikk på tv i vinter, og nå er country-fullengderen "The Lawmen are coming" ferdig innspilt i Bergen. Den kommer ut i august, men før dette blir Egil Skram å høre på Odderøya Live.

Det gjenstår ennå for festivalen å slippe resten av programmet for 13. juli. Der er foreløpig bare Avicii satt opp.