KRISTIANSAND: — I begynnelsen skjulte vi oss bak det at vi skulle planlegge jobbting sammen, fniser den plateaktuelle artisten Maria Arredondo om hennes kjærlighetsforhold til Torstein Sødal.

Lørdag, over ei dobbeltside i VG, ble det offisielt at Maria Arredondo og sanger Torstein Sødal er kjærester..

Joggedress på date

Til Fædrelandsvennen lørdag morgen forteller sangerinnen om den første daten.

— Det var vel på nyåret at det begynte å skje ting. Vi hadde jo jobba en del sammen så vi ville gå rolig frem, så det var vel i januar at vi tok vår første ordentlige date. Jeg kan huske at før vi møttes hadde jeg byttet klær fire ganger tror jeg, før Torstein ringte og spurte om han kunne ha på joggedress, forteller hun og ler.

Torstein Sødal minnes også deres tidlige flørt og gode tone.— Vi kunne sitte i bilen fra Oslo til Kristiansand og prate i timesvis. Bilturen gikk alltid fort når Maria var med, sier han til Fædrelandsvennen.

Vil ikke flytte sammen

Sødal understreker at forholdet er helt ferskt og at de foreløpig ikke har noen planer om å flytte sammen. Men han bekrefter at det blir en ny juleturné, som tidligere år.

— Vi har også litt ideer om å gjøre noe sammen, men ingenting er sikkert ennå, sier han.

Maria bekrefter dette, men nevner at de selvfølgelig diskuterer og prater om jobb, når de tross alt driver innen samme bransje.

Byfisen og råneren

Slik beskriver Sødal forholdet:

— Venndøler kaller jo gjerne kristiansandere for byfiser, og kristiansandere kaller venndøler for rånere. Man kan si det sånn at nå har byfisen endelig funnet sin venndølske råner.

— Pøh, det er han som er råneren. Jeg hadde aldri vært på rånetur før jeg traff Torstein, legger Maria til.

— Jeg prøver å vise henne padling, seiling og andre aktiviteter som kan være gøy. Til og med for ei jente fra Vennesla, sier den sporty sangeren som for øyeblikket er på sykkeltur fra Oslo til Stockholm.

I sommer skal paret til Spania sammen med Marias familie, og skal også bo noen uker sammen i Kristiansand.