STAVANGER: — Rune trekker gjennomsnittsalderen vår ned, sier Dag Schreiner og smiler.

— Han er vårt ungdomsalibi, og det har han vært i 19 år. Han er en liten virvelvind som roter godt opp, sier Per Inge Torkelsen.

De to siddisene, på henholdsvis 59 og 60 år, skryter av det yngste medlemmet av Løgnaslaget, og mener sørlendingen med sine parodiegenskaper tilfører revygruppa en ny dimensjon.— Han gjør ting vi ikke kan. Han er Stoltenberg og Ole Paus, og han gjør Hellstrøm bedre enn Hellstrøm selv. Og han synes det er kjekt selv også. Han er leken, og villig til å prøve mye rart. Rett og slett en energibunt, sier Schreiner.

— Det viktigste med Rune er at han gir oss imitasjon og visuell humor. Vi står bare rett opp og ned, men han skal ha ting som detter ned fra taket. Det må skje noe fysisk. Han gir revyen en dimensjon vi ikke hadde hatt uten han, sier Torkelsen, som mener den første revyen Løgnaslaget gjorde med Andersen i ensemblet er den beste noensinne.

— Da var han som en tornado, et friskt pust fra Kristiansand, sier 60-åringen, som husker en spesiell episode med Andersen.

— Rune kom for sent til flyet i Kristiansand en dag vi skulle spille i Stavanger. Flyet skulle gått klokka fire, og forestillingen skulle starte kl sju. Han kom på slaget sju, fire minutter over var han på scenen og i gang. Bilen sto parkert på skrå utenfor inngangen. Da var han litt stresset, minnes Torkelsen.