KRISTIANSAND: — A$AP Rocky er en svært etterspurt artist blant publikummet vårt, og utfyller på mange måter hiphop-programmet vårt, som allerede inneholder fremadstormende New York-navn som Joey Bada$$ og Flatbush Zombies. Dessuten har han jo jobbet med 2Chainz, som også står på plakaten, sier bookingansvarlig i Hove, Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

A$AP Rocky har i 2013 vist seg som en av verdens mest populære rappere. Albumet "Long. Live. A$AP" kom ut i januar, og toppet Billboard-lista i USA. Flere musikkeksperter har utpekt Harlem-rapperen til å være den artisten som kan sette hiphop på det musikalske kartet igjen.A$AP Rocky har jobbet tett med artister som Kendrick Lamar og Drake, og han har også samarbeidet med elektro-stjernen Skrillex.

Gunnufsen forteller i pressemeldingen at A$AP Rocky skal spille på Hovefestivalens hovedscene fredag 5. juli. Han sier også at det er ventet nye storslipp fra Hove rett over påske.

Tidligere i dag ble det også kjent at r n' b-artisten How To Dress Well kommer til HoveHovefestivalen går av stabelen mellom 2. og 5. juli og har foreløpig navn som Kings of Leon, Calvin Harris, Phoenix, Volbeat, The Script, Crystal Castles, Macklemore & Ryan Lewis, 2Chainz, Bullet for My Valentine, Jake Bugg, Joey Bada$$, Flatbush Zombies og Modestep på programmet.