GRIMSTAD: – Det jeg kan fortelle er at jeg, Bård og Calle har vært en tur og badet i naturskjønne omgivelser i Grimstad. Om det lå en reality-produksjon i nærheten kan vi ikke kommentere ytterligere, sier Vegard Ylvisåker til VG+.

SVØMTE OVER: Her er guttene på vei over til Børli gård. Foto: TV Norge

Natt til mandag denne uka fikk Farmen-gården i Grimstad besøk av Ylvis-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker, samt deres kompanjong Calle Hellevang-Larsen.

Svømte til gården

Hendelsen skal ifølge VG bli sendt i kveldens episode av «I kveld med Ylvis» på TV Norge.

Ifølge avisen kledde teamet seg i våtdrakter og svømte over vannet for å komme seg til gården. Fotografen ble på sin side fraktet over i en oppblåsbar båt.

Vel over på riktig side av vannet skiftet guttene til kamuflasjeklær og snek seg innpå gården hvor de plasserte et fat med spekemat og sjokolade på dørstokken med hilsen fra storbonden.

Ler av TV Norge

ÅRETS DELTAKERE: Her er deltakerne på Farmen 2013 sammen med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2

– Sett i lys av det dramatiske fallet som «Ylvis» opplevde da de gikk opp mot «Farmen» i fjor, så kan vi ikke annet enn le av at TV Norge ser ut til å gjøre nesten hva som helst for å gi sitt eget program en Farmen-vri i år. Ut over det har vi ingen kommentar, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til VG+.

Farmen hadde sin niende sesongpremiere på TV 2 mandag kveld, men på Berli gård i Grimstad er de nå i gang med innspilling av finaleuka.

Til sammen skal 31 episoder sendes på TV utover høsten.