— Endelig har vi fått det været vi ønsket oss når vi er på Quart, sa Hank Von Helvete, og fikk folk til å drite i regnet som fosset ned.

Det var mange nok fra Turbojugend til å gi pissregnet svar på tiltale, og konserten Turboneger gjorde ble akkurat så bra som forventet. Nesten før konserten var begynt, spydde scenekanonene ut konfetti. Men det er ikke som tulleband eller showband Turboneger nå har festet grepet; neida, de blir rett og slett bare et bedre og bedre rockeband.

Ikke var det så mye tøysete bullshitpreik mellom låtene heller. Noen meldinger måtte Hank Von Helvete selvsagt komme med, men de var delt inn i passe doser.

Et stykke ut i konserten bebudet Hank at de for en eneste kveld, og akkurat denne kvelden, ville hedre en helt spesiell mann. Så kom en kloning av Sven O. Høiby på scenen. Der ble han til Turboneger var ferdig å spille låten «I got erection».

Det var for øvrig overraskende få låter fra deres nye album «Retox» i settet. Av de som var med, fungerte «Do you dig destruction» best. Eller fikk vi hele hitrekka med låter som «Wasted again», «Fuck the world», «High on the crime» og «Get it on».

Bandet er fem ganger bedre nå enn da de gjorde comeback under Quarten for fem år siden. De er kanskje også blitt litt mer forutsigbare. Men foreløpig går ikke det på bekostning av noe som helst. Det de leverer er bare så tett, så bra og så spenstig at det går bare få minutter før man havner i samme gir og i samme tempo som dette fantastiske rockebandet.

Liker du ikke Turboneger anno sommeren 2007, liker du ikke rock. Ikke alt regn i verden kan stoppe dem.