Se video av Alejandro som forteller om sin nye plateMandag slapp kristiansanderen sin andre soloplate. Det har ikke gått upaktet hen i landets aviser.

Kritikkene er blandede. Det som imidlertid ser ut til å gå igjen, er at anmelderne roser Fuentes' stemme, men synes låtene er kjedelige.

Verst for Fuentes går det i Adresseavisen og Bergens Tidende. Begge triller to på terningen for «Tomorrow never knows».

— Druknes i gråfarge

"En av landets fineste popstemmer druknes i gråfarge," skriver Adresseavisens anmelder.

"På en plate der over halvparten av låtene er platte, triste og sjelløse ballader, får Fuentes lirt av seg den ene floskelen etter den andre. En myk og smårusten stemme er ikke nok til å bære et album med svake låter og dertil kjedelig produksjon," skriver Bergens Tidendes anmelder.

Best i Fædrelandsvennen Best kritikk får plata i Fædrelandsvennen. Her får den terningkast fire.

"Stemmen holder hele veien, mens låtene dessverre blir litt tynnere og svakere jo nærmere vi kommer de førti minuttene albumet varer. Men i motsetning til sist, da Ali hadde det travelt med å få ut en plate i kjølevannet av Idol, har det vært bedre tid denne gangen til å skrive bedre låter og til å skape en bedre produksjon," kommer det fra Fædrelandsvennens anmelder.

Dagbladet har gitt Alejandro Fuentes terningkast tre.

"Gutten og stemmen skal kapsles inn i trygge og forutsigbare «Idol »-rammer, uten rømningsveier. Her tas ingen sjanser hva gjelder låtskrivere, produsenter eller valg av uttrykk, med unntak for et par relativt rendyrkede soullåter," skriver Dagbladets anmelder.

- Kommer sikkert til å selge i bøtter og spann På tross av at plata ikke har fått strålende kritikker, er det ikke sikkert dette har betydning for platesalget - slik Bergens Tidenes anmelder formulerer det: " Men hvorfor skulle du, Ali, bry deg om hva jeg skriver? Plata di kommer sikkert til å selge i bøtter og spann uansett. Så da skulle du vel være fornøyd."