TV2 høsten 2007:

Idol:

Den femte sesongen av «Idol» står på trappene med nye programledere og jurymedlemmer. Øvre aldersgrense er nå høynet til 35 år for å være med og potensielle idoler kunne også ha med seg instrumenter på audition. Premiere: 7. september.

Pokerfjes:

Øyvind Fjeldheim og Cathrine Riis Lilleaas er tilbake med andre sesong av spørreprogrammet «Pokerfjes». Fjeldheim har i år kuttet ut den sterke håndbevegelsen der han ber deltakerne komme fram for utslagning. Premiere: 17. september.

Akvariet:

Dokumentarserien viser livet og utfordringene på turistmagneten Akvariet i Bergen. Programmet har vært under innspilling i et halvt år og har premiere 16. august.

Jakten på kjærligheten:

Katrine Moholt er tilbake med den fjerde runden av høstprogrammet «Bonderomantikk» på TV2. I år er det bønder i alderen 27 til 55 år som leter etter kjærligheten og jakten starter 11. september.

Skal vi danse:

Guri Solberg har fått ny makker i tredje utgave av «SVD». Forrige sesongs vinner, Kristian Ødegaard skal være medprogramleder og deltakere som Pia Haraldsen, Mari Maurstad og Finn Christian Jagge skal danse om kapp. Premiere: 22. september.

De 7 dødssyndene:

Kristopher Schau og Øystein Karlsen skal gjennom serien på TV2 vise de sju dødssyndene. Både hovmod, fråtseri, griskhet, begjær, vrede, misunnelse og latskap er testet ut av Schau. Teamet har reist verden rundt og programmet har sendestart 1. november.

Kjetil og Kjartan:

Komikerduoen har spilt inn en ny skjult-kamera-runde og det kommer noen nye karakterer denne sesongen. En tysk bobilturist som gjerne vil ha alt gratis i Norge er en av dem. Kjetil og Kjartan utfører også et naken-stunt.

Hele historien:

Et program som skal vise skyggesiden av kjendislivet. Blant skal historien om Jan Werner Danielsens død komme fram.

God kveld Norge:

Har premiere 22. september og fyller ti år i år.

Sarahs fornemmelse av kultur:

Er i høst temabasert og Sarah Natasha Melbye og hennes team har foretatt 82 intervjuer om hva kultur egentlig er. Har hatt premiere for to uker siden.

Himmel og hav:

Siri Kalvig vil vise verden hvordan vi kan løse klimaproblemene.

En reise i vannets framtid:

Dokumentar om hvordan vannet skaper vanskeligheter på jorden og dens befolkning.

Senkveld:

Thomas Numme og Harald Rønneberg er tilbake 7. september, men talkshowpartnerne skal ikke lenger kjempe mot hverandre i «Thomas VS Harald». Nå står de sammen og skal kjempe mot andre kjendispar.

Golden Goal:

Et humoristisk sportsprogram med Johan Golden for alle som liker og hater sport. En britisk folkedans testen ut av Henrik Elvestad står blant annet på menyen denne sesongen.

Rockeskolen:

Ronni le Tekrø fra TNT får fem uker på seg til å gjøre 12 unge musikere til ekte rockehelter. Problemet er bare at disse talentfulle barna tilhører den klassiske sjangeren.

Les også: TVNorge-høsten

TV3-høsten