HOVE/ARENDAL: Foreløpig er det ikke kommet noen avlysninger, og alt ser ut til å gå etter planen.

— Papoose fikk problemer med uvær i New York, så han kommer noe forsinket til Norge, annonserte festivalsjef, Toffen Gunnufsen under pressekonferansen på Hove torsdag.

Det betyr at hele programmet på hovedscenen etter klokken 17.30 blir forskøvet med to timer, og konsertkvelden avsluttes klokken 01.00 i stedet for 24.00. Tradisjonelt er det mange kanselleringer og forsinkelser når det gjelder hip hop-artister og festivaler, men torsdagen ser ut til å gå uten de store problemene på Hove.

Må kjøres i taxi fra Oslo

Det amerikanske bandet Interpol fikk problemer med flyet i Oslo, og vil også ankomme Hovefestivalen noe senere enn planlagt, da de måtte fraktes i taxi fra Hovedstaden til Arendal. Men Toffen lovet at de likevel skal være på plass i god tid før konserten på Amfiscenen klokken 21.00. Band "forsvant" Litt større spenning knytter det seg imidlertid til det australske bandet The Presets, som av en eller annen grunn har "forsvunnet" litt for festivalledelsen.

— Vi har fått beskjed om at de skal ha ankommet landet, men ingen vet helt hvor de er. Så vi må prøve å finne de igjen, smilte Toffen, som for øvrig virket å ha full kontroll på resten av programmet.

Kontroll på campen Daglig leder, Morrten Sandberg gav også en oppdatering på tilstandene i campen og hvordan det går med de " kriserammede" som fikk teltene oversvømt under det kraftige regnværet tirsdag.

— Vi har nå vært rundt på campen og spurt alle på det verste området om de ønsker å flytte. Men nå er det faktisk flere av dem som vil fortsette å bo der! De som har fått teltene ødelagt av regnværet, har fått låne nye telt, og det begynner å tørke opp, informerte Sandberg.

Det er meldt regn igjen til lørdag, men torsdagen og fredagen ser ut til å bli relativt tørr for festivalfolket på Hove.