KRISTIANSAND: Den 19 år gamle artisten har tydelig gjort inntrykk på mange med sin særegne fløyelsstemme og vinnende vesen. På nettsiden www.alejandrofuentes.org strømmer støtte— og kjærlighetserklæringene til den unge artisten på. Jenter i 12-19 årsalderen utgjør definitivt den største gruppen av registrerte brukere, men også et og annet hannkjønn som ønsker å gi sin støtte har sneket seg inn på listene.

Bak siden står også en gutt. Næremere bestemt Ole Petter Holthe-Berg fra Oppdal. Han startet opp nettstedet da han selv ble svoren Ali-fan etter sjarmørens Idol-suksess i 2005. Holthe-Berg mener Alis turné og plateinnspilling med Espen Lind, Askil Holm og Kurt Nilsen det siste året har ført til et enda større engasjement rundt den unge artisten.

Klemmmz og kozz

Foreløpig har brukerne av siden vært svært aktive, og deler sine Alejandro-drømmer med hverandre via gjestebøker. Og det går mye i koz, klemz, nuss og suss på siden. En 13 år gammel jente skriver blant annet:

— "Jeg elsker deg ;D. Du er bare best! ;)"

Et annet sted har en ung beundrerinne uttalt seg på denne måten:

— "Har skrevet noen brev til deg før. Noen med kyssemerker på :). Men det husker du vel ikke (du har jo mange fans). Skulle ønske jeg var din venn. Love uh <3"

Fanskaren blir bare større

I tillegg til gjestebøkene utviklet bakmann, Holthe-Berg en egen funksjon hvor fansen kunne sende inn bursdagshilsener til Ali da han nylig feiret 19-årsdagen sin. Også her strømmet det på nærmerer 70 hilsener.

Holthe-Berg lover at han skal holde sida varm og stadig utvikle nye ting for fansen. Ifølge han strømmer det daglig på med nye brukere. Dermed er det nok duket for flere kjærlighetserklæringer og nuzzer og klemmmzzer til den sørlandske hjerteknuseren.