— Han er jo «the definition of cool», applauderer MTV-programleder Charlotte Thorstvedt etter at det torsdag ble offentliggjort at Snoop Dogg skal lede MTV Europe music awards (EMA) i november i München.

— Dette blir kanonbra, erklærer Thorstvedt videre som ikke kunne forestilt seg en bedre person til å lede showet.

Egen stil

I en pressemelding fra MTV sier Snoop Dogg følgende om oppgaven som ligger foran han:

— München: Gjør deg klar for at Bigg Boss Dogg tar over byen og er vert for årets MTV awards. Tidligere verter før meg har vært store, men dette året tar jeg det til et helt nytt nivå. Jeg har ringt alle kamerater fra øst til vest og jeg kan garantere at dere vil digge det, konstaterer artisten ubeskjedent.

Charlotte Thorstvedt er hjertens enig:

— Snoop gjør sin egen greie og kommer til å bringe sin egen «flavour» til hele showet, mener hun.

Vil han oppføre seg pent?

Snoop Dogg har tidligere blitt arrestert på grunn av besittelse av ulovlige våpen og narkotikabruk. Han har laget bråk på Heathrow flyplass og blitt nektet inngang til både Storbritannia og Australia.

— Jo da, han er litt «badboy», men fansen hans liker det, antar Thorstvedt før hun fortsetter:

— Det kan godt hende det blir noen skandaler, men det kan også være at Snoop passer seg litt nå ettersom han er frontfigur for hele utdelingen.

Thorstvedt har selv møtt artisten ved flere anledninger og tror Snoop ble valgt som vert på grunn av sin morsomme personlighet.

— Og han er like kul som han virker, bekrefter hun.

MTV Europe music awards går av stabelen 1. november i München, Tyskland. Artister som Mika og Foo Fighters opptrer og de fleste prisene kåres av det europeiske publikum.