TV2s gigasuksess «Farmen» hviler ikke og ny sesong skal snart spilles inn. Gården er nå funnet og programlederen er mer enn klar.

Indre Østfold På gården Bøensetre i Aremark kommune i indre Østfold skal den femte runden med «Farmen» spilles inn, skriver TV2 på sin hjemmeside. Tidligere har «Farmen» vært spilt inn i Nord-Norge, i Hallingdalen, i Sogn og nå sist på Sørlandet.

Programlederen er begeistret over stedet, skriver TV2. Og mange vil sikkert være begeistret når de hører hvem programlederen er.

Gaute fortsetter

For det er ingen ringere enn Gaute Grøtta Grav. Mannen som TV2 tidligere har sagt IKKE skal lede «Farmen» neste sesong, da han var opptatt med andre programmer.

Men nå er han altså på plass igjen, for tredje gang.

Menn vinner

De høye seertallene fra tidligere i år er grunnen til at det blir enda en runde av «Farmen». Publikumsratingen totalt i snitt lå på nesten på 700.000. Serien har tidligere blitt sendt på høsten i 2001, 2003 og 2004, mens «Farmen» i år ble sendt på vårparten.

Innspillingen av den femte utgaven vil starte i august og vare i 10 uker. Trolig vil «Farmen» vises fra januar neste år. Alle vinnere til nå har vært menn

  • Høsten 2001: Gaute Grøtta Grav

  • Høsten 2003: Bjørn Tore Bekkeli

  • Høsten 2004: Snorre Rotbæk

  • Våren 2007: Mikkel Eira

Søknadsfristen for «Farmen» går ut onsdag denne uken. Så langt har 3500 søkt.