— Pharrell-greia kommer kanskje med på den nye plata vår, sier Hives-vokalisten og frontmannen Howlin' Pelle Almqvist.

I forbindelse med MTV Europe-showet i København nylig, sprakk Williams nyheten om samarbeidet som Almqvist nå bekrefter.

Pharrell Williams er en av verdens mest ettertraktede produsenter. Han har jobbet med artister som Britney Spears, Jay-Z og Justin Timberlake.

Ny plate

— Vi skal gjøre et eller annet, men jeg vet ikke hva det blir. Det skjer trolig ganske snart. Vi har allerede gjort litt, men det er ikke klart ennå, sier Hives-frontmannen til TT Spektra.

Bandet arbeider i disse dager med en ny plate. De har kommet halvveis i innspillingen og regner med å gi ut det nye albumet en eller annen gang etter sommeren neste år.

Pelle Almqvist gjester også på Moneybrothers svenskspråklige coveralbum «Pengabrorsan» som nylig ble gitt ut. Men noen egne prosjekter på svensk ser ikke ut til å stå på programmet.

Internasjonale

— Nei, ikke i nær framtid. Vi har mer enn nok med vår internasjonale karriere. Vi har skrevet noen sanger, men ikke som vi kommer til å gjøre noe med, i hvert fall ikke under navnet Hives.

Det er ikke første gang bandet blir koblet til hiphop. Det er allerede kjent at de er med på den kommende plata til en annen svært kjent hip hop-produsent, Timbaland. (©NTB)