KRISTIANSAND: 23 jenter fra Vest— og Aust-Agder kjemper nå om å bli Frøken Norge 2007. Se bildene deres her.

Da søknadsfristen gikk ut i oktober, satt missegeneral Geir Hamnes igjen med mer enn to tusen brev, bilder og søknadsvideoer fra unge jenter over hele landet. Alle med samme ønske - å bli Norges neste miss.

Av de 2315 søknadene er 230 jenter plukket ut. Blant disse er en tidel fra Sørlandet. Tolv modellspirer fra Vest-Agder og elleve fra Aust-Agder har nå lagt ut sine profiler på Frøken Norges nye nettsider, som ble lansert denne uken.

Stor interesse - Interessen for jentene er enorm. I løpet av ett døgn har vi registrert mer enn 130.000 unike brukere på nettsidene, sier Geir Hamnes til fvn.no onsdag kveld.

Frem til januar skal misseledelsen registrere antall besøk på jentenes profiler.

— Vi kommer til å følge med på hvem som er de mest populære, ut i fra trafikken jentenes sider genererer. Dette, sammen med vurderingen fra en firemannsjury, vil avgjøre hvilke 40 som går videre i kåringen, sier Hamnes.

Syv i finalen

Disse 40 velges ut i januar, og blir med i TVNorges programserie utover våren. Her får jentene presentere seg selv, før det blir opp til seerne hvem som går til finalen. I april står syv jenter igjen i finalen.

Kanskje blir det noen av disse?

(Tre av jentene har ennå ikke lagt ut bilder på sine profiler, og er derfor ikke avbildet i bildeserien.)