Eric Clapton mest overvurdertLondon: Eric "Slowhand" Clapton har i en avstemning blitt kåret til verdens mest overvurderte gitarist. Det er gitarfabrikanten Ibanez som har fått over tusen gitarfans til å stemme.Jimi Hendrix ble samtidig kåret til tidenes beste gitarist, mens Pink Floyd-gitarist Dave Gilmours innsats på låten "Comfortably Numb" vant i klassen for tidenes beste gitarsolo. (NTB Pluss)

Minneutstilling over WeidemannOslo: Et samarbeid mellom avdøde Jakob Weidemanns familie og Henie Onstad Kunstsenter gjør at kunstnerens siste produksjoner blir stilt ut på senteret i perioden 12. juni til 25. august i år.

Sammen med et tjuetall nye bilder vil også hovedverk fra kunstsenterets samling og innlånte arbeider bli utstilt. (NTB Pluss)

Rod Stewart: — Jeg er som en kaninLondon: Rod Stewart er mer bekymret for å miste stemmen enn potensen. I et intervju med den tyske avisen Bild sier Rod at han er som en kanin, og alltid er klar for sex.

— Jeg kan ikke leve en dag uten sex, sier den aldrende rockeren. Det må være dystre nyheter for eks-kjæresten Rachel Hunter, som sier hun fortsatt kunne tenke seg et liv med Rod. Det er tre år, og dermed over 1 000 dager siden de gikk hvert til sitt...(NTB Pluss)

Ny film fra Monsterbedrift-lagetLos Angeles: Disney og Pixar smir mens animasjonsjernet er varmt. Filmen "Monsterbedriften" har blitt en stor kinosuksess, og nå planlegger filmskaperne en ny animert familiefilm

"The Incredibles", som etter planen skal lanseres i 2004, blir nok en film om supersnille hjelpere, melder Variety. (NTB Pluss)

"Norsk" Musikal til LondonTromsø: Tromsø-mannen H. C. Nitter står bak musikken til den nye musikalen "First love & First blood", som etter planen skal settes opp seks kvelder på Bridewell theatre i London fra 29. mai.

Produksjonen, som bygger på novellen med samme navn av G.Z. Beliz, er sponset av fire Tromsø-firmaer, Thames Valley University og Den norske ambassaden i London. (NTB Pluss)