Det tyske dj/produsent-teamet med Sascha Lappessen i front fikk sitt gjennombrudd med megahit'en «Encore Une Fois» i 1997. Deretter fulgte blant annet «Ecuador», «Stay», «Mysterious Times» og «Adelante».

Sash! er verdensberømt for å lage dansehits som limer seg fast i hjernebarken. De tar utgangspunkt i musikk fra forskjellige etniske grupper og vokal på mange forskjellige språk. Låtene har hatt tekster på både italiensk, engelsk, dansk, spansk, japansk og finsk.

Spesielt i Storbrittania slo Sash! an sent på nitttallet, og fikk en rekke låter høyt opp på hitlistene. Og selv om sangene aldri nådde den gjeve 1.plassen, sikret dj-teamet seg rekorden i å ha flest nr. 2-plasseringer gjennom tidene.

Selv om storhetstiden er over, er Sash! fortsatt aktive i dag, og i 2007 feiret de 10 år i musikken med comeback-plata «10'th Anniversary». De har i dag en avtale med det britiske plateselskapet Ministry of Sound.

26. februar har du muligheten til å svinge deg på dansegulvet og mimre om det søte nittitallet når Sash! gjester utestedet Spot her i Kristiansand.