KRISTIANSAND/OSLO: Festivalsjef Danckert Monrad-Krohn og styreleder Frank Mosvold skal i dag kl. 12.30 på audiens på Slottet, der de skal fortelle om Barnefilmfestivalen.

Det er fordi Mette-Marit er festivalens høye beskytter, og hun har bedt om møtet for å bli orientert om hva som skjer. Det er kjempeflott at hun vil sette seg inn i hva vi holder på med. Vi skal gi en orientering om hva vi holder på, og hvilke planer vi har , forteller Mosvold på telefon fra hovedstaden.

sz02d3c8.jpg

— Vet du om dere kommer til å treffe flere av de kongelige høyheter?- Jeg har aldri vært på audiens før, så jeg vet ikke helt hvordan dette vil fungere. Så vidt jeg har forstått er det bare Mette-Marit, Danckert og jeg.

H.K.H. Mette-Marit åpnet Barnefilmfestivalen i 2005, og har vært festivalens høye beskytter siden 2006. Festivalen ble arrangert for femtende gang i år, og skal i 2013 arrangeres fra 23.-27. april.

Vi er glade for at hun er vår høye beskytter, og håper hun fortsatt vil være det. Og så håper vi hun vil få mulighet til å komme ned på festivalene , sier Mosvold.

— Det er flott at Mette-Marit er så sosialt bevisst og at hun støtter barnefilmfestivalen. Jeg mener det er en viktig festival for barn i Norge, for at de skal kunne få se hva som skjer utenfor Norge og hvordan barn fra andre land har det, avslutter Mosvold.

Vi kommer tilbake med mer etter audiensen.