KRISTIANSAND : – Med 4000 besøkende i løpet av helga, kan dette bli vårt beste år, sier festivalsjef Liv Håland til fvn.no

Hun tar utgangspunkt i at festivalen Dark Season hadde to færre scener i år.

– Dette den best besøkende festivalen vi har hatt i henhold til antall scener. Vi var oppe i syv scener på det meste. Det er jo helt enormt hvis det stemmer. Vi hadde ikke fullt hus på fredag, så tallet kan jevne seg ut. Gøy er det i alle fall, sier hun.

I år ble festivalen arrangert for 14. gang, med artister som Postgirobygget, Bjøro Håland & Country Snakes, Vassendgutane, Jonas Fjeld, CC Cowboys, Otis Grand, Ole Paus og Hellbillies. Om noen dager vil festivalledelsen også regne ut om de vil gå med overskudd.

– Ja, om et par dager får vi vite hvordan det har gått. Men det kommer alltid noen overraskelser, og noen uventede utgifter, forklarer hun.

Med headlinere som CC Cowboys og Postgirobygget mener hun at de også trekker flere ungdommer i år.

– Det er klart at populære band også trekker et ungt publikum. Men vi har aldri hatt som mål å bli en rockefestival, de finnes jo overalt. Vi har i stedet funnet vårt lyspunkt i en mørketid med varierende musikk med bredde, sier Håland.