— Jammen funker som sjokolade i melka og syltetøy på osten, med andre ord perfekt. Vi følger selvsagt opp suksessen, og kan avsløre at jam nr III blir featuring Knut Marius Djupvik og ingen ringere enn sørlands-rappens prins Sheepy! Nøkkelord for åpningen er Rage Against The Machine, skriver jam-arrangørene på sin Facebook-event.

Se Sheepy's opptreden i Rett på Nett her

Stor pågang

Til nå har de to jammene som allerede har funnet sted i høyeste grad vært vellykkede.

— Det har vært veldig bra stemning og bra oppmøte. Faktisk har vi hatt så mange som har hatt lyst til å spille at vi har måttet si nei til noen, sier sjefsjammer Martin Tollefsbøl til fvn.no.

Hans mål var å ha et nytt åpningsband på hver jam, til forskjell fra tidligere jam-konsepter. Og det har i hvert fall ikke vært noe problem å gjennomføre.

— Vi er dekket med folk som vil spille i hvert fall helt frem til sommeren. Da drar jeg trolig fra byen, men håper jo at folk vil fortsette med jammen også om jeg skulle forsvinne fra byen, sier Tollefsbøl.

Folkelig, ikke sært.

Han kan også konstatere at det slett ikke bare er "Konsen-folk" som har preget jammene til nå.

— Målet var at dette ikke skulle bli for "sært". Man skulle ikke ende opp med en kveld med frijazz. Dette skal være folkelig, sier han. '

Onsdagskveldens gjester er Kristiansandsrapperen Sheepy og Knut Marius Djupvik. Som åpningsband denne kvelden stiller Gunnar Sæter på trommer, Kikkan Stokke på gitar, Haldor Røyne på gitar og Torjus Eggen på bass.