Med grått skjegg og bart, langt hår og mye tynnere, var det ikke godt å se at mannen på sin kone Christine Taylors arm på filmpremieren faktisk var den samme som den muskuløse, svarthårete galningen fra «Tropic Thunder».Men det var det, og da Stiller og kona hilste på «Greenberg»s manusforfatter og regissør, Noah Baumbach, under premieren, var det tydelig at Stiller hadde bestemt seg for å følge stilen til Baumbach i filmens tittelrolle.

– Da Noah og jeg møttes, snakket vi om at jeg skulle forandre utseendet mitt i filmen. Han foreslo at jeg skulle la håret gro litt og så snakket vi om at jeg enten skulle legge på meg eller gå ned i vekt for å gi karakteren et annet uttrykk. Jeg følte bare at det var viktig at denne fyren ikke var så mye i sin egen kropp, sa Stiller til pressen.

– Så vi bestemte oss for at jeg skulle slanke meg. Jeg ville egentlig legge meg på Noah Baumbach-stilen, selv om det ikke er ham i filmen i det hele tatt. Så jeg prøvde bare å komme dit. Så jeg sluttet å spise. Og det mener jeg bokstavelig. Det var den eneste måten, skriver Fashion Wire Daily.

«Greenberg» følger livet til en litt trist fyr fra New York som reiser til Los Angeles for å passe huset til sin rike bror. I prosessen finner han kjærligheten og en grunn til å finne tilbake til livet sitt. (©NTB)