Mulig du ikke har hørt om han, men antakeligvis har du hørt hørt han om du har surfet innom diverse radiokanaler, nettsteder eller utesteder de siste fire årene.

Verdensstjerne

Tyske dj KLAAS har siden 2006 klatret helt til topps på statistikken over verdens mest anerkjente dj'er. Fredag og lørdag besøker han henholdsvis Østsia og Spot i Kristiansand for å snurre plater.

— Dj KLAAS har opparbeidet seg en slags pophelt-status i tillegg til å være dj. Han er en verdensstjerne, og det er første gang vi har klart å booke et så stort navn til Spot. Så vi er utrolig glad for at han ville ta turen hit, og vi regner med at det blir fullt hus, sier Spot-innehaver, Roger Sande.

På Østsia er det russen som har klart å kapre dj'en, og han vil opptre ekslusivt på deres arrangement.

Dj KLAAS har satt sitt preg på verdens house/club-scene de siste årene. Han turnerer både i Skandinavia, Frankrike, England, Russland, Canada, Australia, USA, New Zealand og Brasil, for å nevne noen steder.

"Infinity"

Det definitive gjennombruddet fikk han me sin mix av Guru Josh's megahit "Infinity" i 2008. Videoen til singelen har over 65 millioner treff på Youtube, og dj KLAAS ble belønnet med gullplater både i Tyskland, Norge, Danmark og Storbritannia.

— Jeg synes det er veldig spennende at det skjer noe også på klubbfronten i Kristiansand. Markedet er kanskje ikke så stort som i andre byer, men lørdag tror jeg uansett det er viktig å komme tidlig for å sikre seg en plass. Vi har hatt mange gode dj'er her, men det er nok første gang vi har en på et så høyt nivå internasjonalt, sier Roger Sande.

Dj KLAAS gjester Østsia fredag, og lørdag kveld er det Spot som står for tur.