KVINESDAL: – Det blir ikke bedre enn dette. En hel turné «in the name of Norway Rock», sier bookingansvarlig Kelly Aamodt.

Purified In Blood, Djerv og Insense er bandene som skal være med på reisen. Startskuddet på turneen, som er et samarbeid med magasinet «Metal Hammer Norway», er allerede 25. mars på John Dee i Oslo. Det skal være en forsmak på Norway Rock Festival i Kvinesdal 7.— 9. juli.

Tidligere år har Norway Rock hatt flere kickoff-arrangementer i forkant av festivalen, men nå håper Aamodt at turneen skal bli en fast erstatter.

– Dette er en pakke hvor folk får en god smakebit. Det blir kanontøft, sier han.I fjor hadde arrangørene av festivalen et utvidet bookingbudsjett for å kunne feire femårs-jubileet til festivalen. Likevel gikk de med to millioner kroner i underskudd.

– Vi må ned et steg for å ta sats igjen Jeg tror vi har skapt høye forventninger i år på grunn av den store feiringen i fjor, sier Aamodt.

Tilbakemeldingene som foreløpig har kommet til årets festival, har heller ikke bare vært positive. Men det har Aamodt forventet. Han vil at folk skal vite at de fortsatt er i oppbyggingsfasen.

– Alle må være tålmodige. Mens vi booker de små bandene, jobber vi med de store slippene, og det er ventet flere større band. Samtidig er det flere festivaler som er på samme tidspunkt, og derfor blir det bandtørke, avslutter han.