Kjendisbloggeren Perez Hilton har millioner av lesere over hele verden, og er kjent for rask og ofte sikker oppdatering fra Hollywood-verden.

Jessica og Avril

Han er også kjent for at når han ikke liker noen, så får de høre det. For eksempel har han stadige utfall mot Avril Lavigne, og kommenterer både musikken og utseendet til den unge jenta.

Filmstjernen Jessica Alba får også gjennomgå når det er en mulighet for det, og da står det alltid i teksten Jessica «don't call me latina» Alba. Som skal vise til at Alba ikke vil vedkjenne seg sin mexikanske bakgrunn.

Derfor er han sur

Nå har Jessica Alba, kjent fra «Sin city» og «De fantastiske fire», sett seg lei på dette. Hun har sin egen teori om hvorfor Perez Hilton gjør dette, skriver Wenn.

— Dette gjør han bare fordi jeg ikke ville bli avbildet sammen med ham på en nattklubb. Det ville sikkert vært smart av meg å smiske med hva det nå er han heter-Perez.

Den gravide skuespilleren sier hun slett ikke skjemmes av sin bakgrunn.

— Jeg er selvfølgelig stolt av min bakgrunn. Jeg vet jo kun hvordan det er å bli oppdratt meksikansk-amerikansk. Det er alt jeg kjenner til.

Perez Hilton svarer som vanlig på alle angrep. Han sier at han ikke liker henne, og viser til de mange intervjuene Jessic Alba har gjort der hun blant annet sier at hun ikke føler seg mexikansk, men amerikansk.