Buli trenger 15 raske millioner for å betale kreditorer. Han snakker om skifteretten innen utgangen av september, men holder tett om Sharif-flørten.

– Det kan jeg ikke kommentere, er alt Arild Buli svarer på spørsmål om han har vært i kontakt med Tommy Sharif om Quart.

Les mer om Buli og Quart i dagens Fædrelandsvennen.

Tommy Sharif selv er derimot mer snakkesalig. Dekk-kongen på Skedsmokorset var ifølge skattelistene god for 47,3 millioner kroner allerede i 2007. – Det stemmer at jeg har snakket med Buli. Det er kanskje tre uker siden han kom bort til meg her på dekksenteret. Vi snakket ganske lenge, og jeg gav ham en del råd som det virket som han var enig i, sier Tommy Sharif.

— For store minustall

Han har den siste måneden hatt kontakt med Buli via SMS, men avviser samtidig kategorisk at det er aktuelt for ham å bli involvert i Quart.

— Det er for store minustall til det, og jeg holder meg heller til det jeg kan, nemlig dekk. Samtidig er det jo synd hvis Quart går over ende. Mange av vennene mine har vært på festivalen, sier Sharif.

- Kan ikke, vil ikke

Arild Buli beskriver seg som en evig optimist, men erkjenner samtidig at det er tøft om dagen. Han mener kristiansandere nå må si i fra dersom de fortsatt ønsker Quart.

— Arild Buli kan ikke, vil ikke og ønsker ikke å dra en festival det akkurat nå virker som om ingen andre vil ha, sier Arild Buli selv.

Jackpotten

Det er tidligere blitt kjent at årets festival endte med ett underskudd på 30 millioner kroner. De ansattes tålmodighet har nådd tålegrensen, og dersom de ikke får lønn innen neste mandag tyder mye på at de vil slå festivalen konk.

– Jackpotten i V 75 er på 45 millioner kroner. Det er mitt sikreste kort i øyeblikket, sier Arild Buli og tvinger fram en liten latter.