Riktig svar er Kurt Cobain-enken, rockemusikeren, skuespilleren og bråkebøtten Courtney Love. Finnes det et klaver i nærheten er den så godt som sikkert at den omdiskuterte kjendisen tramper i det. Denne gangen har Love skapt problemer for seg selv gjennom mikrobloggetjenesten Twitter. På Twitter kan du sende og lese andre brukeres meldinger og oppdateringer, eller tweets som de kalles på engelsk.

Oppdatering

Oppdateringene på Twitter kan maksimalt være 140 tegn. Det var imidlertid mer enn nok plass for Courtney Love til å skjelle ut klesdesigneren Dawn Simorangkir. Klesdesigneren, som går under navnet Boudoir Queen, likte dårlig at Love skjelte henne ut over en klesregning hun fikk. Ifølge Reuters skal Loves kommentarer ha vært av en slik karakter at klesdesigneren saksøkte henne for ærekrenkelser.

– Uansett om dette var forårsaket av en narkotikarelatert psykose, en skjeiv forståelse av virkeligheten, eller troen på at pengene og kjendisstatusen hennes tillater henne å se bort i fra loven, så har Love begitt seg ut på et korstog for å terrorisere og ødelegge Simorangkir, hennes rykte og hennes levebrød, heter det i søksmålet.

Kommentar

En av setningene som ble sendt ut fra Loves Twitter-konto var den forholdsvis uoversettelige tiraden «oi vey don't f--— with my wardrobe or you will end up in a circle of corched eaeth hunted til your dead.» Loves talspersoner har ifølge Reuters foreløpig ikke kommentert saken. Courtney Love var gift med Kurt Cobain i to år, og de fikk datteren Frances Bean Cobain sammen.

Andre kjendiser på Twitter:

Det er ikke like lett å finne ut om kjendisenes Twitter-profiler er ekte. Reuters, The Guardian og nettstedet Stuffthathappens.com har gått igjennom en rekke kjendisprofiler for å finne ut om de er ekte:

Shaquille O'Neal - ekte

50 Cent - Har leid inn en person til å skrive for ham

Britney Spears - Har flere personer som skriver for henne

Christopher Walken - falsk

Courtney Love - veldig ekte

Al Gore - ekte

Ashton Kutcher - ekte

Chuck Norris - falsk

Coldplay - ekte

En lengre oversikt over Twitter-kjendiser kan du finne på Twitter Fan Wiki. Andre lister finnes hos Stuffthathappens og hos The Guardian.