«Born to Run» blir av mange sett på som Springsteens beste og viktigste album. I november får fansen se Sjefen og hans E Street Band framføre albumet i sin helhet i konsertsammenheng. På den offisielle nettsiden til Springsteen opplyses det at konserten som skulle ha funnet sted i Nashville 10. september blir flyttet til 18. november. Årsaken til flyttingen sies det ingenting om, men nettstedet melder at publikum vil få en ekstra bonus som plaster på såret ettersom det klassiske albumet vil bli framført i sin helhet.

Klassisk

Å spille igjennom hele klassiske album fra begynnelse til slutt har etter hvert blitt en vanlig øvelse i rockeverdenen. Pink Floyd gjorde det med «Dark Side of the Moon», Ash har spilt hele «1977», Kiss har gjort det med «Alive!» og nå blir altså Springsteen med i klubben.

Album

Platen var Springsteens store gjennombrudd da det etter en lang og krevende innspillingsprosess så dagens lys i 1975. Rolling Stone Magazine plasserte platen på 18. plass da de i 2003 listet opp tidenes 500 beste album, og platen ble feiret med en storslagen jubileumsutgave i 2005 med blant annet en dokumentar om innspillingen.