Kanye West ringte countrystjernen Taylor Swift og ba om unnskyldning tirsdag, etter at Swift hadde avslørt på talkshowet «The View» at hun fortsatt ventet på en personlig unnskyldning fra sangeren.

— Kanye ringte meg. Han var veldig oppriktig i sin unnskyldning, og jeg godtok unnskyldningen, sa Swift til ABC News Radio etter hun hadde snakket med West.

- Ble oppskaket

Kanye West har blitt møtt med massiv kritikk etter at han stormet scenen på MTV VMA under takketalen til Taylor Swift, som nettopp hadde blitt tildelt sin første VMA-pris. West stjal mikrofonen fra Swift, og proklamerte at det var Beyonce som skulle ha vunnet prisen for "Beste kvinnelige video".

Selv om hun nå har tilgitt West, innrømmer Swift at opptrinnet gikk inn på henne.

— Jeg kan ikke si at jeg ikke ble oppskaket av det. Jeg måtte opptre få minutter senere, så jeg måtte samle meg slik at jeg var i stand til å opptre, sa Swift på «The View».

Tar pause

Kanye West har han bedt Swift om unnskyldning tre ganger gjennom ulike medier. Han skrev to innlegg på bloggen sin hvor han blant annet uttrykte at han var lei seg for å ha ødelagt Swifts øyeblikk, og ba om unnskyldning til countrysangeren og hennes familie.

Mandag uttrykte han sin anger på «The Jay Leno Show». West fortalte Leno at han planlegger å ta en pause fra rampelyset, for å tenke over hvordan han kan endre oppførselen sin.