I rollen som den sexy og tøffe leiemorderen Fox bruker Angelina Jolie flere figurnære, svarte skinnjakker. En av disse er nå lagt ut for salg på nettauksjonen Charityfolks.com .

Jolies jakke er verdsatt til 1.000 dollar. Hvis du vil sikre deg jakka må du derimot ut med over 1.500 dollar, som i skrivende stund er høyeste bud.

Hjelp mot naturkatastrofer

Pengene fra salget går til den veldedige organisasjonen Plan!t Now , som er startet av Jolies medspiller Morgan Freeman.

Organisasjonen hjelper mennesker og lokalsamfunn i utsatte områder med å beskytte seg mot naturkatastrofer

Det er ikke første gang Jolie stiller opp for en god sak. Filmstjernen er kjent for sitt humanitære arbeid for FNs høykommissær for flyktninger.

Auksjonen på Jolies jakke startet tirsdag 24. juni, og vil trolig bli avsluttet torsdag 1. juli.

Lærer opp leiemorder

Du må derimot vente til 28. mars neste år før du får se Jolie i skinnjakka. Da har filmen «Wanted» premiere på norske kinoer.

Det er en actionfilm regissert av Timur Bekmambetov. For første gang etter «Mr. & Mrs. Smith» (2005) dreper Jolie på bestilling på film.

Hun spiller Fox, som sammen med Sloan (Morgan Freeman) får i oppdrag å lære opp den helt ordinære Wesley (James McAvoy) til å overta for hans avdøde far som en av tidenes beste leiemordere.