I kveldens episode av «Top model» på TV3 fikk deltagerne ta bilder med selveste Hank von Helvete fra Turboneger.

— Det var veldig kjekt å ta bilder med Hank. Jeg visste godt hvem han var fra før, mest fordi kjæresten min er stor fan. Vi har vært på noen konserter med Turboneger sammen, sier Elise.

Syk av maten i Marokko

Selv om møtet med Hank von Helvete gjorde inntrykk, slet Haugesundsjenta litt på photoshooten.

— Jeg var ikke i bra form i det hele tatt, og det påvirket meg. Flere av jentene ble syke etter vi kom hjem fra Marokko. Vi fikk beskjed om at vi trolig hadde fått salmonella på grunn av noe vi spiste der nede. Det var skikkelig ille, og jeg klarte ikke å holde på noe mat, sier Elise.

- Hva spiste dere i Marokko da?

— Vi spiste faktisk due uten å vite hva det var. Det sa de ikke til oss før etterpå, sier Elise.

Fikk ikke være med til Paris

21-åringen synes det var trist å ryke ut av konkurransen.

— Jeg skulle gjerne ha vært med lenger. Da jeg røyk ut fikk de andre jentene vite at de skulle til Paris, og hadde vært utrolig gøy å få med seg. Men jeg får vel sjansen til å reise til Paris på egenhånd senere, sier Elise.

- Hvordan var det å komme hjem?

— Det var godt å komme hjem og treffe kjæresten min igjen, sier Elise.

- Var det lenge siden du hadde snakket med ham?

— Ja, de tok fra oss mobiltelefonene i begynnelsen av konkurransen, og vi fikk ikke ha noe kontakt med de hjemme. Vi fikk heller ikke lov til å gå på internett, så vi levde i en egen verden på mange måter. Det var noe av det vanskeligste med å være med i «Top model», sier Elise.

- Gøy på Color Fantasy

— Hva var det beste med å være med i «Top model»?

— Det var da vi var på Color Fantasy. Det kom så uventet at vi skulle inn på båten, og det var veldig gøy. Det var litt flaut da vi måtte danse og opptre for publikum, men det var gøy å ta bilder, sier Elise.

I forrige episode ble deltagerne tatt bilde av på helikopterdekket på Color Fantasy. De hadde på seg dyre kjoler i tynt stoff som flagret i vinden.

— Jeg var veldig fornøyd med bildene vi tok der, og det er nok mitt favorittbilde, sier Elise.

- Vil prøve meg mer som modell Hun hadde litt erfaring som modell før konkurransen, og var blant annet med i Frøken Norge i fjor. Til vanlig jobber hun som kokk på Rica Maritim Hotell i Haugesund, og forteller at det har blitt en del jobbing siden hun kom hjem.

- Hva med modellkarrieren da? Vil du satse videre på den?

— Jeg har veldig lyst til å prøve meg mer som modell. Det ga virkelig mersmak. Kokk kan jeg jobbe som hele livet, men hvis jeg vil jobbe som modell må jeg gjøre det mens jeg har sjansen. Jeg håper det dukker opp noen muligheter, sier Elise.