Katie White og Jules De Martino har hatt enorm suksess over store deler av verden i år med superhiten «That's not my name». Men MTV er noe annet enn intime konsertlokaler i Manchester.

– Det er skikkelig glamorøst. Vi er ikke vant med sånt, sier Jules De Martino.

– Det er langt utenfor vår trygghetssone. Vi har gjort store festivaler, men vi har aldri spilt i en så stor arena. Det er litt rart for der er en catwalk der... Jeg har en sikkerhetsnål i kjolen liksom, det er ikke særlig glamorøst, ler Katie White og viser fram den lappede kjolen.

Nummer 1

Gruppas debutalbum «We started nothing» gikk også til topps på albumlistene. Bandet var nominert til MTV-pris i kategorien beste gruppe fra Storbritannia, men det var til slutt Leona Lewis som vant og gikk videre til finalen for beste europeiske gruppe/artist.

Vi møter The Ting Tings på kjendisblogger Perez Hiltons fest dagen før den store dagen.

– Hvem gleder dere til å møte i morgen?

Kanye på besøk

– Vi har ikke møtt Kanye West, begynner Katie.

– Jo, det har vi. Han pisset i et hjørne av garderoben vår under VMA, retter Jules.

De fikk et grynt tilbake da de spurte hva han holdt på med, men «That's not my name»-stjernene er ikke redde for å møte rapperen torsdag.

– Kanskje det blir vi som pisser i hans garderobe i morgen!, ler Jules.

– Han skrev faktisk en veldig flatterende blogg om «Shut up and let me go». Og så vil vi se Duffy. Henne møter vi titt og ofte, men vi har aldri sett henne opptre. Hun er skjønn.

– Grandiost

Showet ryktes å bli gigantisk. Beyoncé, Pink, Take That og The Killers skal opptre. Klokken 21.00 braker det løs på tv-skjermene.

– Vi øvde i en time i dag. Blinkende lys og ting som falt ned fra taket, det var veldig grandiost og ekkoisk. Arenaen heter jo Echo, så det levde opp til navnet sitt, forklarer Jules.

– Jeg vet ikke hvem det var sin, men vi så en bananstol som kom ned fra taket. Jeg antar det er Katy Perry sin for hun har noe matgreier gående. Vi også har lyst opp i bananstolen!

Kreppetang og vodka

Bandet pleier å kreve undertøy, plekter, Grey Goose vodka og whisky når de er på turné, men hva har de forlangt backstage under MTV-showet?

– Jeg har kreppetang på lista, sier Katie.

– Kreppetang? Jules skjønner ingenting.

– Håret mitt er helt skadet fra all utglatting og blekingen. Jeg er egentlig mye mørkere enn dette, sier hun og peker på lokkene sine.

– Jeg må sørge for at jeg ikke har en skikkelig hockeysveis, og derfor står det kreppetang på lista i morgen. Jeg håper virkelig det kommer på moten igjen snart!

– Jeg prøver å få meg et ligg

Katy Perry: Tar gjerne en ørefik mot MTV-nervene