Online-spillet «Free Realms» som har vært under utvikling av Sony i en god del år nå er endelig klart.

I følge den offisielle nettsiden ( som for øyblikket er nede p.g.a. oppdateringer), så skal PC-versjonen av MMORPG-spillet nå være tilgjengelig for nedlasting.

«Free Realms» er et tegneserieaktig online-spill myntet på en målgruppe som er yngre enn de fleste «World of Warcraft» -spillere. «Free Realms» foregår i et vennlig tegneserie-univers der kamphandlinger er helt valgfrie. Du trenger med andre ord ikke å ty til våpen i det hele tatt for å komme deg videre i spillet.

«Free Realms» er gratis å laste ned og prøve, men i likhet med andre MMO-titler så vil det også koste å være abbonent. På grunn av at den offisielle nettsiden ligger ned så kan vi ikke gi noen ekstakt prislapp, men forhåndomtalene av spillet hinter om en månedspris på Ca. Kr. 35.-.

«Free Reals» skal være tilgjengelig på både PC og PS3, men i første omgang er det kun PC-versjonen som det er mulig å spille.

I spillet kan du velge mellom en rekke klasser som eventyrer, ninjakriger, postbud, lege, kokk og trollmann.

«Free Realms» er et spill som vil legge stor vekt på sosiale nettverk. Innenfor spillverdenen så kan du bl.a. laste opp dine egne videoer, chatte med medspillere og dele bilder. Spillet vil også komme med instillinger som foreldre selv kan skreddersy om de ønsker at barna skal skjermes for deler av innholdet.

Spillet har fått ESRB-ratingen «E», hvilket oversatt til en norsk aldersgrense skulle bety «3 år».

«Free Realms» kan du laste ned her.

Se traileren her: